Masło Z Sera Pleśniowego

Masło Z Sera Pleśniowego
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj masła z sera pleśniowego. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 83 kalorie, 0g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz masło, musztardę dijon, pietruszkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Stek z masłem z sera pleśniowego, Polędwica z masłem z sera pleśniowego, oraz Ser Pleśniowy Masło Pietruszkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Niech ser i masło osiągną temperaturę pokojową. Ser, masło i pozostałe składniki wymieszać widelcem do całkowitego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
SerSer
2
Podawać natychmiast. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn