Masło Pistacjowo-Miodowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj masła pistacjowo-miodowego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 51 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 40. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 187 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, miód, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Miód Pistacjowy Biscotti, Apricot, honey & pistachio flapjacks, oraz Miodowe Pieczone Skrzydełka Pistacjowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375ºF.
Na blasze rozprowadzić pistacje i migdały. Orzechy tosty aż pachnące, o 7 lub 8 protokół.
Przenieść nakrętki do robota kuchennego wyposażonego w mocowanie ostrza. Proces, aż orzechy "stopią się" w gładką pastę, 8 do 10 minut. Może być konieczne zatrzymanie procesora raz lub dwa razy, aby zeskrobać boki miski.
Dodać sól i miód i proces, aż dobrze wymieszane. Przy uruchomionym procesorze powoli skropić olejem. Nadal przetwarzać, aż dobrze włączone i gładkie, o 7 lub 8 minut więcej.
Przenieść masło pistacjowe do słoików i przechowywać w lodówce do dwóch miesięcy.