Masło Orzechowe Z Białej Czekolady
Need a jaskiniowiec, bezglutenowy i bezmleczny przystawka? Masło orzechowe z białej czekolady może być niesamowitym przepisem, aby spróbować. Na 1,81 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 52g tłuszczu, oraz w sumie 567 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 138 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Mieszanka cynamonu, fleur de sel, ekstrakt z wanilii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Biała Czekolada Orzechowe Babeczki, Ciasteczka Orzechowe Z Białej Czekolady, oraz Biała Czekolada Orzech Blondies dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść chipsy czekoladowe w małej misce bezpiecznej dla mikrofalówki i włącz wysoką kuchenkę mikrofalową przez 20 sekund, aż czekolada w większości się stopi i prawie całkowicie gładka. Mieszaj do całkowitego rozpuszczenia i wygładzenia i odstawić do ostygnięcia.
Umieścić orzechy włoskie w maszynce i proces, aż do rozpadu i tworzą gładką pastę, skrobanie w dół miski raz lub dwa razy, 2 do 4 protokół. Przy włączonym silniku powoli mżawka w oleju i proces, aż zostanie włączony, a masło orzechowe będzie grube, 1 minuta.
Dodaj fleur de sel, wanilia, cynamon, i biała czekolada i procesu, aż połączone.
Przenieść masło orzechowe do słoika z ciasną pokrywką i przechowywać w temperaturze pokojowej do tygodnia lub przechowywać w lodówce do miesiąca. W przypadku przechowywania w lodówce, przed podaniem odczekaj, aż masło orzechowe osiągnie temperaturę pokojową.