Masło Orzechowe-Szynka Glazurowana
Masło orzechowe-Glazurowana szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 862 kalorie, 72g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 14 i kosztuje $1.25 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 5 minut. Udaj się do sklepu i odebrać miód, kremowe masło orzechowe, sos sojowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Glazurowane Batony Z Masłem Orzechowym, Glazurowane Batony Z Masłem Orzechowym, oraz Glazurowane Batony Z Masłem Orzechowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść stojak piekarnika w dolnej trzeciej części piekarnika. Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F.
Umieść szynkę na stojaku na patelni do pieczenia.
Umieść patelnię w piekarniku i piecz szynkę przez 20 minut na Funt. Jeśli szynka zacznie się palić, przykryj luźno folią.
Pod koniec czasu gotowania, w blenderze lub robocie kuchennym, połączyć bulion, masło orzechowe, miód, posiekany czosnek i sos sojowy. Posmaruj glazurę na całej powierzchni szynki i gotuj dodatkowe 20 minut.
Wyjąć szynkę z piekarnika i pozostawić na około 15 minut przed wyrzeźbieniem.