Masło Orzechowe Kruche
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1594 kalorii, 50g białka, oraz 81 g tłuszczu. Jeśli $1.6 za porcję spada w budżecie, masło orzechowe kruche może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, syrop kukurydziany, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 181 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, oraz Bob ' s Peanut Butter kruche dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko posmarowane dwa arkusze ciastek o wymiarach 11 x 17 cali.
Połączyć cukier, syrop kukurydziany, sól i 1/2 szklanki wody w dużym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia toczenia.
Dodać orzeszki ziemne i zmniejszyć ogień do medium, stale mieszając.
Gdy mieszanina osiągnie etap twardego pęknięcia, około 300° F (użyj termometru cukierkowego do pomiaru temperatury), wyjmij patelnię z ognia.
Dodaj masło orzechowe, masło i wanilię, a następnie sodę oczyszczoną, stale mieszając.
Po dodaniu sody oczyszczonej mieszanina znacznie zwiększy objętość.
Wlać mieszaninę na przygotowane blachy do pieczenia, rozprzestrzeniając się do grubości 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia na 1 do 2 godzin. Rozbij cukierki na duże kawałki i przechowuj w szczelnym pojemniku.