Masło Orzechowe Kruche

Masło Orzechowe Kruche
Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 1594 kalorii, 50g białka, oraz 81 g tłuszczu. Jeśli $1.6 za porcję spada w budżecie, masło orzechowe kruche może być doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, syrop kukurydziany, orzeszki ziemne, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 181 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest super. Spróbuj Batony orzechowe kruche z lukrem z masła orzechowego, Ciasto czekoladowe z mleczną czekoladą-lukier z masła orzechowego i kruche masło orzechowe, oraz Bob ' s Peanut Butter kruche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko posmarowane dwa arkusze ciastek o wymiarach 11 x 17 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Połączyć cukier, syrop kukurydziany, sól i 1/2 szklanki wody w dużym rondlu na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia toczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać orzeszki ziemne i zmniejszyć ogień do medium, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
4
Gdy mieszanina osiągnie etap twardego pęknięcia, około 300° F (użyj termometru cukierkowego do pomiaru temperatury), wyjmij patelnię z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj masło orzechowe, masło i wanilię, a następnie sodę oczyszczoną, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
(np. Batonik Crunch)(np. Batonik Crunch)
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Powłoka Z Białego Cukierka, OpcjonalnaPowłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Po dodaniu sody oczyszczonej mieszanina znacznie zwiększy objętość.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
7
Wlać mieszaninę na przygotowane blachy do pieczenia, rozprzestrzeniając się do grubości 1/4 cala. Pozostawić do ostygnięcia na 1 do 2 godzin. Rozbij cukierki na duże kawałki i przechowuj w szczelnym pojemniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn