Masło orzechowe i galaretki
Masło orzechowe i galaretki mogą być tylko przyprawą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 6G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 44 grosze za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś niebieloną mąkę uniwersalną, złoty brązowy cukier, gładkie masło orzechowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Orzechowe I Galaretki, Masło orzechowe i galaretki, oraz Batony z masłem orzechowym i galaretką.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Linia 8 x 8 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia z folią o dużej wytrzymałości, pozostawiając 2-calowy zwis wokół krawędzi i mocno dociskając do narożników i boków patelni. Pokryć folię sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Mąkę, proszek do pieczenia i 1/4 łyżeczki soli ubić w małej misce. Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło orzechowe, cukier, i masło w dużej misce, aż będzie gładka.
Dodać jajko i wanilię; ubić na małej prędkości, aż będzie gładka.
Dodać mieszaninę mąki; pokonać na niskiej prędkości tylko do mieszania.
Przełóż połowę ciasta na przygotowaną patelnię (około 1 1/2 szklanki).
Pozostałą masę włożyć do zamrażarki na 10 minut. Używając opuszków palców, naciśnij ciasto równomiernie onobottom patelni.
Rozprowadzić galaretkę w równej warstwie.
Wyjąć ciasto z zamrażarki; opuszkami palców rozbić na kawałki wielkości winogron i rozsypać na warstwie galaretki.
Posypać posiekanymi orzechami.
Piec bary, aż top jest złoty kolor, o 30 protokół. Chłodne bary całkowicie w patelni na stojaku.
Używając zwisu folii jako pomocy, podnieś pręty z patelni. Delikatnie obrać folię z krawędzi.
Pokrój na 16 kwadratów. DO AHEAD: może być wykonany 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w temperaturze pokojowej.