Masło orzechowe banany i sos
Masło orzechowe banany i sos może być tylko przyprawa szukasz. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje 36 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 337 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bananów, masło orzechowe, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Coco Bananas Peanut Butter Pie, Masło orzechowe i banany Foster Sandwich, oraz Masło Orzechowe Panini Z Bananami I Miodem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż masło orzechowe na ściętej stronie połówek bananów i uszczelnij połówki z powrotem. Pokroić na monety i odstawić.
W rondlu na małym ogniu ubić żółtka i 1/2 szklanki cukru. Wymieszać z octem i masłem. Gotować, ubijając stale, aż będzie jasne.
Ubij pozostały cukier, jeśli chcesz.
Banany umieścić w misce i polać sosem. To danie może być podawane na ciepło lub na zimno.