Masło Jabłkowe Fasolka Po Bretońsku

Masło Jabłkowe Fasolka Po Bretońsku
Fasolka po bretońsku z masłem jabłkowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 281 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Za 79 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Mieszanka pieprzu cayenne, wody, Wielkiej fasoli Północnej i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 60%, co jest dobre. Podobne przepisy obejmują Masło Jabłkowe Fasolka Po Bretońsku, Dymna Fasolka Po Bretońsku, oraz Pieczone pączki Kardamonowe z masłem jabłkowym z polewą z brązowego masła.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszaj wszystkie składniki z wyjątkiem fasoli w dużej misce. Dodaj fasolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać do 2-litrowego naczynia do pieczenia lub zapiekanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec 50-60 minut lub do gorącego i musującego.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn