Masło dyniowe IV

Masło dyniowe IV
Masło dyniowe IV może być tylko przyprawą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegański przepis ma 992 kalorie, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 2,77 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, pumpkin Pie spice, solid pack puree z dyni, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Podobne przepisy to Chleb z dyni z masłem z dyni i miodem na # FallFest.

Instrukcje

1
W średnim rondlu na dużym ogniu wymieszać puree z dyni, przyprawę do pumpkin pie i suchą pektynę. Doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dynia KonserwowaDynia Konserwowa
Pumpkin Pie SpicePumpkin Pie Spice
PektynaPektyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z cukrem na raz. Stale mieszając, wróć do pełnego wrzenia i gotuj 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
3
Zdjąć z ognia.
4
Natychmiast przenieść do sterylnych pojemników. Zamknąć i schłodzić w lodówce do momentu podania.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn