Masło Czosnkowe Szpinak

Masło Czosnkowe Szpinak
Czosnek masło szpinak może być dobry przepis, aby rozszerzyć swój repertuar przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 minuty. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, czosnek w butelce, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Szpinak Sauté Z Brązowym Masłem I Czosnkiem, Makaron czosnkowo-maślany ze szpinakiem i parmezanem, oraz Makaron czosnkowo-maślany ze szpinakiem i parmezanem.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w naczyniu 2-quart microwave-safe. Przykryć i kuchenka mikrofalowa w wysokiej 25 sekund lub do roztopienia masła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów (każda)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
2
Dodaj szpinak; przykryć i kuchenka mikrofalowa na wysokości 2 minut lub aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
3
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W4 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn