Masło Czekoladowe

Masło czekoladowe może być tylko przystawka szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis ma 1085 kalorii, 3G białka, oraz 77 g tłuszczu na porcję. Na 1,37 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Mieszanka ekstraktu waniliowego, cukru cukierniczego, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Podobne przepisy to Wegańskie czekoladowe babeczki Ganache z solonym karmelem i maślanym kremem z ciemnej czekolady, Czekoladowe ciasto Krówkowe z lukrem waniliowym i polewą czekoladową Ganache, oraz Czekoladowe babeczki z nadzieniem Pumpkin Spice Marshmallow & Chocolate Buttercream.
Instrukcje
Roztopić słodko-gorzką czekoladę i pozostawić do ostygnięcia.
W misce umieścić masło lub margarynę, sól i wanilię. Ubić mikserem, aż będzie bardzo lekki i przewiewny, około 4 minut.
Dodać cukier puder trochę na raz, ubijając na małej prędkości.
Dobrze wymieszać i ubić na średniej prędkości przez około 4 minuty.
Dodaj jajka po kolei i ubijaj przez 5 minut.
Dodaj roztopioną czekoladę i pokonać 4 protokół.