Masło Cytrynowe Curry Sum

Masło Cytrynowe Curry Sum
Przepis cytrynowe masło Curry Sum może zaspokoić swoje indyjskie pragnienie w mniej więcej 35 minut. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 3,71 zł za porcję. To danie główne ma 425 kalorii, 40g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, mielony pieprz, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać gotowany ryż, można śledzić to danie główne z Śniadaniowy Pudding Ryżowy jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sum z sosem cytrynowo-maślanym, Sum Pecan Z Masłem Cytrynowo-Tymiankowo-Orzechowym, oraz Pikantne Curry Z Suma.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla sumów. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn