Maskowane jagody z kremem waniliowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj maskowane jagody z kremem waniliowym. Na 3,01 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 279 kalorii, 2G białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz jagody, śmietanę, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 24%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Jagody z kremem waniliowym dla dwojga, Jagody z kremem waniliowym, oraz Ricotta z grzankami z cukrem waniliowym i jagodami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Za pomocą mashera ziemniaczanego lub tylnej drewnianej łyżki rozgnieść 1 szklankę jagód z cukrem i sokiem pomarańczowym w dużej misce, aż cukier zacznie się rozpuszczać. Delikatnie wymieszać pozostałe 5 szklanek jagód; odstawić w temperaturze pokojowej, rzucając od czasu do czasu, aż jagody będą soczyste, 1-2 godziny.
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii do średniej miski.
Dodaj schłodzoną śmietanę, śmietanę i cukier. Za pomocą trzepaczki lub miksera elektrycznego ubijaj, aż uformują się miękkie szczyty. DO AHEAD: krem może być wykonany 30 minut wcześniej. Kryj się i wyluzuj.