Masa ciasta kukurydziane z jajkami w koszulce może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 692 kalorie, 24g białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,01 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Foodnetwork ma 4 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ocet, jajka, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Placki kukurydziane z jajkami gotowanymi i salsą z Mango, Gorące i pikantne Ceviche Cholula Sea Bass z pieczoną papryką, grillowanymi masami, pieczoną kukurydzą i marynatą cytrusową, oraz Quinoa ciasta i jaja gotowane dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak kłusować jajka
Składniki, których będziesz potrzebować
(Keebler)
1
Połączyć pomidory, cebula, jalapeno, kolendra i 1 łyżeczka soli w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni. Zrób placki kukurydziane: mleko i masło rozgrzej w małym rondlu na małym ogniu, aż masło się roztopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Połączyć masę harina, 1 łyżeczka soli, cukier i queso fresco w dużej misce. Wymieszaj mieszaninę mleka, aby uzyskać miękkie ciasto. Wymieszać ciasto na 8 porcji (po około 1/4 szklanki każda) i ułożyć na wyłożonej pergaminem blasze do pieczenia. Przykryj innym arkuszem pergaminu; naciśnij patelnię na górze, aby spłaszczyć na dyski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Queso Fresco
(mieszanka Masy Kukurydzianej)
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Pracując partiami, smażyć placki kukurydziane, aż będą chrupiące i złociste Na spodzie, około 3 1/2 minuty; odwrócić, lekko nacisnąć łopatką i gotować, aż będą złote z drugiej strony. Kontynuuj z pozostałymi ciastami, dodając więcej oleju w razie potrzeby. Doprawić ciasto solą; umieścić na blasze do pieczenia i utrzymać ciepło w piekarniku podczas kłusowania jaj.