Masło Orzechowe Tandycakes
Masło orzechowe Tandycakes może być tylko przyprawa szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 443 kalorie. Ten przepis służy 19. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 41%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Śmierć przez masło orzechowe: ciasteczka z masłem orzechowym z czekoladowymi kubkami z masłem orzechowym, Betty Crocker Reese ' s ® Peanut Butter & Chocolate Chunk Snack Cakes with Peanut Butter Frosting, oraz Mikrofalówka Peanut Butter Fudge z czekoladą i Mini Peanut Butter Cups / Muffins for Muffin.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 10x15 calowy galaretki Roll pan.
W dużej misce wymieszaj jajka, wanilię, sól, cukier, mąkę i proszek do pieczenia. Zmiksować w roztopionym maśle lub margarynie i mleku.
Piec przez 15 do 20 minut.
Posmarować masłem orzechowym na gorąco. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Roztopić tabliczki czekolady i rozprowadzić na schłodzonym cieście.