Masło Żurawinowo-Klonowe
Masło żurawinowo-klonowe może być tylko przystawką, której szukasz. Na 11 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 14 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 64. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, żurawinę, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Masło Żurawinowe Klonowe, Naleśniki kukurydziane z masłem Klonowo-żurawinowym, oraz Bułeczki dyniowo-żurawinowe z bitym masłem klonowym.
Instrukcje
Połącz wodę i żurawinę w dużym rondlu lub holenderskim piekarniku. Doprowadzić do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu przez 5 minut lub aż żurawina pop.
Umieścić mieszaninę żurawiny w blenderze lub robocie kuchennym i proces do gładkiej.
Połącz mieszankę żurawinową, syrop klonowy, cukier i cynamon na patelni; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić, odkryte, 25 minut lub aż mieszanina jest gęsta, często mieszając. Wymieszać wanilią. Super. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce do 2 miesięcy.