Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy

Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy
Marynowany w ziołach Stojak z jagnięciny może być tylko przystawką, której szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz gałązki rozmarynu, ząbki czosnku, stojaki jagnięce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Azjatycki marynowany Stojak z jagnięciny, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze oczyścić żebra, skrobając mięso i ścinając małym ostrym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
2
Pokroić stojaki w 1/2 tak, że każdy ma cztery żebra.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowySklasyfikowany Trener Motywacyjny 200-prądowy
3
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, pokruszony czosnek, pokruszony rozmaryn i gałązki tymianku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kliny, 1 )Pokroić W Kliny, 1 )
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj jagnięcinę i dobrze płaszcz. Zmiel trochę grubego czarnego pieprzu na wszystkich. Dobrze owinąć i zamarynować Stojaki na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grubo Zmielony Czarny PieprzGrubo Zmielony Czarny Pieprz
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
5
Następnego dnia wyjąć jagnięcinę z marynaty i zeskrobać jak najwięcej ziół. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
6
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Jagnięcinę dobrze przyprawić solą, bez dodatkowego pieprzu i przesmażyć na złoty kolor, około 7 minut. Obrócić tak, aby Strona tłuszczu była podniesiona i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)Biała Fasola, Namoczona I Ugotowana (zachować 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
7
Pozostaw stojak na 10 minut przed cięciem.
8
Aby służyć, pokroić każdy stelaż jagnięcy na 4 równe kawałki, po 2 kości na kotlet i podawać na poszczególnych talerzach lub talerzu z akompaniamentami do wyboru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stojak BaranekStojak Baranek
TrudnośćEkspert
Gotowe W13 hrs, 10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn