Marynowany w ziołach stelaż jagnięcy
Marynowany w ziołach Stojak z jagnięciny może być tylko przystawką, której szukasz. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 4. 10 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 godzin i 10 minut. Jeśli masz gałązki rozmarynu, ząbki czosnku, stojaki jagnięce, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Azjatycki marynowany Stojak z jagnięciny, Herb-kruszony stelaż jagnięcy, oraz Herb-kruszony stelaż jagnięcy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze oczyścić żebra, skrobając mięso i ścinając małym ostrym nożem.
Pokroić stojaki w 1/2 tak, że każdy ma cztery żebra.
W dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, pokruszony czosnek, pokruszony rozmaryn i gałązki tymianku.
Dodaj jagnięcinę i dobrze płaszcz. Zmiel trochę grubego czarnego pieprzu na wszystkich. Dobrze owinąć i zamarynować Stojaki na noc.
Następnego dnia wyjąć jagnięcinę z marynaty i zeskrobać jak najwięcej ziół. Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu i dodać 2 łyżki oliwy z oliwek. Jagnięcinę dobrze przyprawić solą, bez dodatkowego pieprzu i przesmażyć na złoty kolor, około 7 minut. Obrócić tak, aby Strona tłuszczu była podniesiona i piec w nagrzanym piekarniku przez 20 do 30 minut.
Pozostaw stojak na 10 minut przed cięciem.
Aby służyć, pokroić każdy stelaż jagnięcy na 4 równe kawałki, po 2 kości na kotlet i podawać na poszczególnych talerzach lub talerzu z akompaniamentami do wyboru.