Marynowany stek z flanki z chrzanową Raitą
Marynowany stek z Raitanem chrzanowym jest bezglutenowe danie główne. Jedna porcja zawiera 220 kalorii, 28g białka, oraz 9g tłuszczu. Na 3,11 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to indyjskie danie. Jeśli masz sól koszerna, ziele angielskie, pieprz szechuański i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Stek Z Flanki Z Masłem Chrzanowym, Stek z flanki z sosem chrzanowym, oraz Stek z flanki z kremem chrzanowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować raitę, połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Kryj się i wyluzuj.
Aby przygotować stek, połącz nasiona gorczycy i następne 4 składniki (przez kminek) w przyprawie lub młynku do kawy; pulsuj, aż grubo zmielone. Wymieszać sól koszerną do mieszanki przypraw. Mieszankę przypraw Rub po obu stronach steku; przykryć i schłodzić 4 godziny.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Dodaj stek; gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Umieść stek na talerzu lub desce do krojenia; odstawić 5 minut.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki.