Marynowany Rabarbar

Marynowany Rabarbar
Marynowany rabarbar może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 206 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu każdy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jeśli masz ocet jabłkowy, sól, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z SippitySup ma 3 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Marynowane Łodygi Rabarbaru, Szybka Sałatka Z Rabarbarem, oraz Tamarynd Marynowany Rabarbar I Czerwone Porzeczki.

Instrukcje

1
Doprowadzić cukier, ocet i sól do wrzenia. Gdy tylko cukier się rozpuści, zalej pokrojony rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
OcetOcet
CukierCukier
SólSól
2
Odstawić na co najmniej 3 godziny. Następnie umieścić je w lodówce, aż dobrze schłodzone. Będą one przechowywane przez kilka tygodni w lodówce. Są trochę wciągające, więc zrobić dużo.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn