Marynowany Kurczak Orzechowy A La Laura

Marynowany kurczak orzechowy a la Laura może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 1031 kalorii, 44g białka, oraz 79 g tłuszczu na porcję. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 18 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka udek z kurczaka, papryka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 69%. Podobne przepisy to Marynowane szaszłyki z kurczaka z jukatanem z sosem orzechowo - Czerwonym Chile, Wyrafinowany kurczak Laury z makaronem w kremowym pomidorowym Parmie, oraz Piernik Laury.
Instrukcje
W średniej misce miksera połącz pokruszone orzeszki ziemne, paprykę, imbir, kurkumę, miód, oliwę z oliwek i sól; użyj miksera elektrycznego, aby zmiksować i utworzyć grubą, chrupiącą, pastę do smarowania. (Uwaga: jeśli okaże się zbyt lepki lub gruby, spróbuj dodać trochę coli; to daje przepis ładny, egzotyczny smak!)
Udka z kurczaka umieścić w nieporowatym szklanym naczyniu lub misce. Używając rąk, przykryć kawałki kurczaka mieszaniną orzeszków ziemnych, pokrywając je całkowicie. Przykryć naczynie i schłodzić do marynowania na noc.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Umieść kawałki kurczaka w lekko nasmarowanym naczyniu do pieczenia 9x13 cali; przykryć folią aluminiową i piec w temperaturze 400 stopni F (200 stopni C) przez 45 do 60 minut lub do momentu, gdy soki będą jasne, obracając się co 15 minut, aby gotować równomiernie.