Marynowany kalafior i czerwona cebula
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Marynowany kalafior i czerwona cebula może być świetnym przepisem, aby spróbować. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 2. Jeśli masz ocet winny, nasiona kolendry, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, oraz Kalafior Marynowany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić średni garnek wody do wrzenia.
Dodać kalafior i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 2 protokół.
Odcedzić i spłukać pod zimną wodą do ostygnięcia. Zapakuj kalafior, cebulę i czosnek do słoika 1-quart.
Ocet z czerwonego wina, biały ocet destylowany, 3/4 szklanki wody, cukier, 1 1/2 łyżeczki soli, nasiona kolendry i skórki cytryny połączyć w małym rondlu i doprowadzić do wrzenia.
Wlać gorącą solankę do słoika i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez noc lub do 1 tygodnia.