Marynowany groszek i grzyby
Marynowany groszek i grzyby to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 5,01 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i zbieraj marchewki, grzyby shiitake, perłową cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grzyby dwukrotnie marynowane, Grzyby Marynowane, oraz Marynowane Grzyby Po Mojemu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wrzuć cebulę do rondla z wrzącą wodą; wróć do wrzenia.
Odcedzić; spłukać pod zimną wodą.
Rozgrzać olej w patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; smażyć 5 minut.
Dodać kawałki grochu i marchwi; smażyć 5 minut lub do chrupkiego-przetargu.
Zdjąć z ognia; wymieszać z grzybami, pietruszką i miętą. Łyżka mieszanki warzywnej do płytkiego naczynia lub szklanej miski; odstawić.
Połączyć ocet i kolejne 4 składniki (ocet przez sól) w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia.
Zalać warzywa; przykryć i marynować w lodówce co najmniej 2 godziny.
Podawać z łyżką szczelinową.