Przepis marynowany Arctic Char z Salsa Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 224 kalorie, 2G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, cebulę, skórkę na arctic char i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arctic Char z grzybami, Arctic Char Vojvodina, oraz Arctic Char On A Bed Of Kale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce połączyć oliwę z oliwek, pokruszony czerwony pieprz, tymianek, czosnek i skórkę z cytryny, a następnie rozmasować rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne Nonpareile
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Posypać solą i odstawić do marynowania, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
3
Zetrzyj nadmiar ziół, aby zapobiec spalaniu. Posmarować patelnię średnią saute oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Gdy olej jest gorący, dodaj skórę ryb od strony dołu. Oprzeć się pokusie, aby spróbować przenieść ryby. Gotuj od 3 do 4 minut, a następnie delikatnie potrząśnij patelnią, aby ryba się odkleiła. Ostrożnie flip i kontynuować gotowanie aż tylko gotowane przez, o 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Gruby Czerwony Cukier
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Podawać z salsą Verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
5
Ocet, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, koperek, pieprz czerwony, sól, czosnek, pietruszka, cukinia i cebula połączyć w średniej misce. Smak i doprawić więcej soli, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.