Przepis marynowany Arctic Char z Salsa Verde jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest niesamowitym bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 224 kalorie, 2G białka, oraz 22g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.06 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz tymianek, cebulę, skórkę na arctic char i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Arctic Char z grzybami, Arctic Char Vojvodina, oraz Arctic Char On A Bed Of Kale dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średniej misce połączyć oliwę z oliwek, pokruszony czerwony pieprz, tymianek, czosnek i skórkę z cytryny, a następnie rozmasować rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Srebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Posypać solą i odstawić do marynowania, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Zetrzyj nadmiar ziół, aby zapobiec spalaniu. Posmarować patelnię średnią saute oliwą z oliwek i doprowadzić do wysokiej temperatury. Gdy olej jest gorący, dodaj skórę ryb od strony dołu. Oprzeć się pokusie, aby spróbować przenieść ryby. Gotuj od 3 do 4 minut, a następnie delikatnie potrząśnij patelnią, aby ryba się odkleiła. Ostrożnie flip i kontynuować gotowanie aż tylko gotowane przez, o 4 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego Stripsu
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Chipsy Tortilla O Smaku Limonki
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Cienki-
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Podawać z salsą Verde.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka) Salsa Verde W Puszkach
5
Ocet, oliwę z oliwek, orzeszki piniowe, koperek, pieprz czerwony, sól, czosnek, pietruszka, cukinia i cebula połączyć w średniej misce. Smak i doprawić więcej soli, jeśli to konieczne.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.