Marynowane świńskie łapki I

Marynowane świńskie łapki I
Marynowane świńskie łapki i jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ziaren pieprzu, strąków anyżu gwiazdkowego, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Ampalaya z kurzymi łapkami, Bokkenpootjes-kozie stopy, oraz Smażone Stopy Kurczaka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dobrze spłucz stopy, osusz papierowymi ręcznikami i umieść w dużym rondlu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać wystarczającą ilość wody do przykrycia i wymieszać w 1 łyżce soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez około 4 do 5 godzin lub aż mięso odpadnie z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
MięsoMięso
SólSól
3
Usuń mięso z kości i umieść w płytkim naczyniu lub misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Odcedzić rondel, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. W tym samym rondlu połącz zarezerwowany płyn do gotowania, pozostałą sól, ocet, goździki, ziarna pieprzu, anyż Gwiaździsty i przyprawy do marynowania. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy MarynowanePrzyprawy Marynowane
PieprzPieprz
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
OcetOcet
GoździkiGoździki
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Odkształć płyn i zapas.
6
Na wierzch mięsa wlać zarezerwowany płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce. Schłodzić przez co najmniej 10 godzin przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn