Marynowane świńskie łapki I
Marynowane świńskie łapki i jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 przystawka. Ten przepis służy 8 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 56 kalorii. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka ziaren pieprzu, strąków anyżu gwiazdkowego, octu winnego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 28%. Spróbuj Ampalaya z kurzymi łapkami, Bokkenpootjes-kozie stopy, oraz Smażone Stopy Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dobrze spłucz stopy, osusz papierowymi ręcznikami i umieść w dużym rondlu.
Dodać wystarczającą ilość wody do przykrycia i wymieszać w 1 łyżce soli. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu przez około 4 do 5 godzin lub aż mięso odpadnie z kości.
Usuń mięso z kości i umieść w płytkim naczyniu lub misce. Odstawić.
Odcedzić rondel, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. W tym samym rondlu połącz zarezerwowany płyn do gotowania, pozostałą sól, ocet, goździki, ziarna pieprzu, anyż Gwiaździsty i przyprawy do marynowania. Doprowadzić do wrzenia i gotować przez 35 minut.
Na wierzch mięsa wlać zarezerwowany płyn. Przykryć i przechowywać w lodówce. Schłodzić przez co najmniej 10 godzin przed podaniem.