Marynowane warzywa z estragonem Vinaigrette
Marynowane warzywa z estragonem Vinaigrette wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 7. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 193 kalorie, 6G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pod ręką szparagi, fasolę, liście sałaty i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, całe 30, i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 88%. Spróbuj Marynowane buraki z pistacjami i estragonem, Marynowane pomidory z estragonem, oraz Pieczone warzywa z dipem estragonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zrywaj twarde końce szparagów; w razie potrzeby usuń łuski z łodyg za pomocą obieraczki do warzyw.
Szparagi gotować we wrzącej wodzie, aby pokryć 2 minuty lub do chrupkości-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Odcedzić i umieścić w plastikowej torbie na zamek błyskawiczny.
Ziemniaki gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 10 minut lub do miękkości; odcedzić. Super.
Umieść w plastikowej torbie na suwak.
Gotować marchewki we wrzącej osolonej wodzie na pokrycie 5 minut lub do miękkości; odcedzić. Super.
Umieść w plastikowej torbie na suwak.
Gotować fasolę we wrzącej wodzie na pokrycie 3 minut lub do chrupiące-miękkie; odcedzić. Zanurz się w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania.
Odcedzić i umieścić w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Umieść pomidory, paprykę i ogórek w oddzielnych plastikowych torebkach.
Wlać 1/4 szklanki estragonu Vinaigrette do każdego worka. Uszczelnić i schłodzić co najmniej 1 godzinę, obracając od czasu do czasu.
Odcedzić każdą torbę, odrzucając opatrunek. Ułożyć warzywa na talerzu wyłożonym sałatą.