Marynowane Steki Ze Szparagami Polane Bułką Tartą Czosnkową A

Marynowane Steki Ze Szparagami Polane Bułką Tartą Czosnkową A
Marynowane steki ze szparagami posypanymi bułką tartą czosnkową a może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 995 kalorii, 47g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ocet balsamiczny, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami, Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem, oraz Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć wszystkie składniki marynaty, dodać steki przykryć i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc. (Najlepiej przez noc obracając się sporadycznie).Rozgrzej piekarnik do 200C.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczarki umieścić w naczyniu do pieczenia skropić oliwą, posypać czosnkiem i pieprzem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec, odkryte przez około 25 minut lub do miękkości.Roztopić masło na patelni i ugotować cebulę, aż będzie miękka i lekko rumiana. Gotować mieszając od czasu do czasu o 20 min lub aż cebula są rumiane i mieszanina zgęstnieje.Gotować steki na grillu, pod grillem w dużej patelni, aż pożądana doneness. W zależności od grubości czas gotowania będzie się różnić, na ogół, sear każdy stek 1-2 minut na stronie, a następnie gotować przez kolejne 4-5 minut na stronie dla średnich rare.To podawać: każdy stek polać grzybami i odrobiną karmelizowanej cebuli ze szparagami.Sposób na szparagi:.Połowę masła i miodu roztopić na patelni, dodać czosnek i bułkę tartą, gotować mieszając, aż bułka tarta będzie chrupiąca.Szparagi gotować, gotować na parze lub w kuchence mikrofalowej, aż będą miękkie, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Podawać szparagi skropione pozostałym roztopionym masłem i miodem, na wierzchu rozsypać bułkę tartą, posiekane jajko i natkę pietruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast

Składniki

5001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szparagi, końce przycięteszparagi, końce przycięte12 łyżeczki czosnku w proszkuudziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)udziec jagnięcy (wyjęty z lodówki i pozostawiony w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed przygotowaniem)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calabazylia drobno posiekanabazylia drobno posiekana1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane1-2 ostre papryczki chili, pozbawione pestek i posiekane23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię201 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)501 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)2 szklanki posiekanych orzechów pekan (opcjonalnie)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne czerwone winowytrawne czerwone wino8001 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.filet wołowy po 200-300gfilet wołowy po 200-300g2ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione3ząbki czosnku, rozgniecioneząbki czosnku, rozgniecione1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek w proszku (przybliżona ilość wystarczająca do posypania grzybami.)czosnek w proszku (przybliżona ilość wystarczająca do posypania grzybami.)2jajka na twardo, posiekane drobnojajka na twardo, posiekane drobno23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoprzyprawa do pieprzu cytrynowego (ponownie przybliżona ilość.)przyprawa do pieprzu cytrynowego (ponownie przybliżona ilość.)4largesgrzyby płaskiegrzyby płaskie23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo startego parmezanu, plus skórka (opcjonalnie)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calapietruszka drobno posiekanapietruszka drobno posiekana5smallsczerwona cebula, pokrojona cienkoczerwona cebula, pokrojona cienko501 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa12 łyżeczki czosnku w proszkuSos WorcestershireSos Worcestershire
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn