Marynowane Steki Ze Szparagami Polane Bułką Tartą Czosnkową A
Marynowane steki ze szparagami posypanymi bułką tartą czosnkową a może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 995 kalorii, 47g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 8,75 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać masło, ocet balsamiczny, sos worcestershire, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne czerwone wino, można śledzić to danie główne z Brownies Pinot Noir jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Prażone szparagi z bułką tartą z masłem czosnkowym i prażonymi migdałami, Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem, oraz Pikantne Steki Marynowane Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć wszystkie składniki marynaty, dodać steki przykryć i przechowywać w lodówce kilka godzin lub na noc. (Najlepiej przez noc obracając się sporadycznie).Rozgrzej piekarnik do 200C.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Słodka Cebula, Pokrojona W Poprzek Na Plasterki O Grubości 3/4 Cala
1 Papryczka Chipotle, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Pieczarki umieścić w naczyniu do pieczenia skropić oliwą, posypać czosnkiem i pieprzem cytrynowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Cytrynowy
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Piec, odkryte przez około 25 minut lub do miękkości.Roztopić masło na patelni i ugotować cebulę, aż będzie miękka i lekko rumiana. Gotować mieszając od czasu do czasu o 20 min lub aż cebula są rumiane i mieszanina zgęstnieje.Gotować steki na grillu, pod grillem w dużej patelni, aż pożądana doneness. W zależności od grubości czas gotowania będzie się różnić, na ogół, sear każdy stek 1-2 minut na stronie, a następnie gotować przez kolejne 4-5 minut na stronie dla średnich rare.To podawać: każdy stek polać grzybami i odrobiną karmelizowanej cebuli ze szparagami.Sposób na szparagi:.Połowę masła i miodu roztopić na patelni, dodać czosnek i bułkę tartą, gotować mieszając, aż bułka tarta będzie chrupiąca.Szparagi gotować, gotować na parze lub w kuchence mikrofalowej, aż będą miękkie, odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki