Marynowane rzodkiewki to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 56 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka daikon, cukier, rzodkiewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Marynowane Czerwone Rzodkiewki, Marynowane Rzodkiewki, oraz Szybkie Marynowane Rzodkiewki.
Instrukcje
1
W szklanym słoiku wielkości kwarty z ciasną pokrywką lub w dużym plastikowym pojemniku, który można zamykać, połączyć wodę, cukier i sól; przykryć i wstrząsnąć do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony Cukier
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2
Dodać ocet wraz z rzodkiewki, daikon i czosnek. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzodkiewka Daikon
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Marynowane rzodkiewki odcedzić przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)