Marynowane rampy i szparagi
Ten przepis służy 12 i kosztuje $3.63 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 114 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz wino, nasiona gorczycy, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 48 godzin. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Rampy Marynowane, Rampy Marynowane, oraz Rampy Marynowane.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 8 składników w dużym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia.
Usunąć i wyrzucić korzenie i zewnętrzne liście z ramp; opłukać i osuszyć rampy. Pat ramps dry; cut white bulb ends into 3-calowe kawałki. Rezerwy zieleni do innego użytku.
Dodaj rampy do mieszaniny octu; gotować 2 protokół.
Szparagi umieścić w dużej misce.
Szparagi zalać gorącą mieszaniną octu; całkowicie ostudzić. Przykryć i schłodzić 2 dni.