Marynowane Polędwiczki Wołowe
Marynowane polędwiczki wołowe to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 54g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 7,48 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, sos worcestershire, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane Polędwiczki Wieprzowe, Marynowane Polędwiczki Z Indyka, oraz Grillowane Marynowane Polędwiczki Z Indyka dla podobnych przepisów.
Instrukcje
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. Odłóż 3/4 szklanki do fastrygowania.
Wlej pozostałą marynatę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj steki. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj steki pod przykryciem na średnim ogniu przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°), fastrygując zarezerwowaną marynatą.