Marynowane Polędwiczki Wołowe

Marynowane Polędwiczki Wołowe
Marynowane polędwiczki wołowe to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 407 kalorii, 54g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Za 7,48 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś steki z polędwicy wołowej, sos worcestershire, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać piwo, możesz podążać za tym daniem głównym z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowane Polędwiczki Wieprzowe, Marynowane Polędwiczki Z Indyka, oraz Grillowane Marynowane Polędwiczki Z Indyka dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W małej misce połącz pierwsze sześć składników. Odłóż 3/4 szklanki do fastrygowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Wlej pozostałą marynatę do dużej zamykanej plastikowej torby; dodaj steki. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4 I Nr 2
3
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj steki pod przykryciem na średnim ogniu przez 4-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°), fastrygując zarezerwowaną marynatą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia33
Magazyn