Marynowane Mango Z Imbirem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dodatki, więc spróbuj marynowanego Mango z imbirem. Jedna porcja zawiera 467 kalorii, 7G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis bezglutenowy i wegański serwuje 2 i kosztuje 3,64 zł za porcję. Jeśli masz cukier, Mango, laskę cynamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy obejmują Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Mango Gazpacho z marynowanymi krewetkami, oraz Imbir Marynowany.
Instrukcje
W średnim rondlu połączyć ocet, 3/4 szklanki wody, cukier, sok z cytryny, 1 łyżkę soli, imbir, chiles i opiekane przyprawy. Gotować, mieszając do rozpuszczenia cukru, 5 minut. Kliny mango zapakuj do 1-kwartowego słoika, a następnie wlej gorącą solankę; pozostaw do całkowitego ostygnięcia. Przykryć i schłodzić na noc lub do 1 tygodnia.