Marynowane gorące warzywa Guida mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 3 i kosztuje 2,32 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 344 kalorie, 3G białka, oraz 29g tłuszczu. Mieszanka oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, selera, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 54%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Marynowane Warzywa, Azjatyckie Szybkie Marynowane Warzywa, oraz Polewa Do Steków ~ Warzywa Marynowane.
Instrukcje
1
W dużym garnku z wrzącą wodą blanszuj warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
Dodać połowę czosnku i sól i pieprz. Zacznij od marchewki, gotuj 30 sekund, dodaj kalafior, gotuj 30 sekund, dodaj seler gotuj 15 sekund, następnie dodaj paprykę, paprykę i czerwoną cebulę czas jeszcze 15 sekund. Natychmiast wyjmij wszystko z wody i natychmiast włóż do lodowej kąpieli. Wyrzucić pieprz i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anaheim Pepper
Papryka
Kalafior
Pieprz
Cebula Czerwona
Marchew
Seler
Czosnek
Woda
Sól
Lód
3
W dużym słoiku dodaj niegotowany czosnek, oliwę z oliwek, płatki czerwonej papryki, popękany pieprz, sól, cukier i jedną szklankę octu. Ostudzone blanszowane warzywa pokroić w kostkę. W misce połączyć oliwki, pepperoncinis i pokrojone w kostkę warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej Papryki
Popękany Pieprz
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Ocet
Czosnek
Oliwki
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Dodaj mieszankę do słoika z przyprawami, zakrętką i wstrząśnij, aby połączyć przyprawy w mieszankę. Top z dodatkowym octem z czerwonego wina na pokrycie mix w razie potrzeby. Przechowywać w lodówce 24 godziny. Będzie przechowywać przez 2-3 tygodnie w lodówce.