Marynowane Czerwone I Złote Buraki

Marynowane Czerwone I Złote Buraki
Marynowane czerwone i Złote buraki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 65 i kosztuje 8 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 9 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis od Williams Sonoma ma 1 fanów. Jeśli masz cebulę, ocet jabłkowy, nasiona kardamonu i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 51 minut. Z łyżeczką wynik 13%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
Umieścić czerwone buraki i złote buraki w osobnych rondelkach i dodać wodę do pokrycia przez 2 cale. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć częściowo i dusić do miękkości, 25 do 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
2
Odcedzić, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania ze złotych buraków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
3
Lekko ostudzić.Gdy buraki są wystarczająco chłodne, aby obsłużyć, pokroić w plastry 1/4 cala grubości i podzielić je i cebuli i czosnku plastry równomiernie między 2 sterylizowane 1-quart konserwy jars.In rondel, połącz zarezerwowany płyn do gotowania, ocet, cukier, kardamon, goździki, ziele angielskie i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słoik Do KonserwSłoik Do Konserw
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
4
Umieścić na średnim ogniu i podgrzać, mieszając, wystarczająco długo, aby rozpuścić cukier, a następnie zalać buraki, zanurzając je w pełni i napełniając słoiki w granicach 1/4 cala od góry. Używając gorącego, wilgotnego ręcznika, wytrzyj felgi do czysta. Szczelnie uszczelnij pokrywkami i taśmami ŚRUBOWYMI. Przetwórz słoiki w łaźni z gorącą wodą przez 15 minut. Za pomocą szczypiec przenieś do stojaka chłodzącego drut, pozostaw do temperatury pokojowej i sprawdź dobre uszczelnienie. Etykieta i przechowywać w chłodnym, ciemnym miejscu do 3 miesięcy. Jeśli plomba nie jest dobra, przechowywać w lodówce do 1 tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyfonowata Z Liści JarmużuSzyfonowata Z Liści Jarmużu
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
TrudnośćEkspert
Gotowe W51 m.
Porcje65
Ocena Zdrowia1
Magazyn