Marynowane Buraki Umeboshi

Marynowane Buraki Umeboshi
Marynowane buraki Umeboshi mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 49 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 37 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka buraków, umeboshi, octu ryżowego bez smaku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 40 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Marynowana kapusta Napa ze śliwkami Umeboshi, oraz Marynowane buraki mamy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 246°. owinąć buraki w folię; umieścić na obramowanej blachy do pieczenia androast do miękkości, 1-1 1/4 godziny. Rozpakuj; letcool lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Usuń skórę, a następnie pokrój buraki na kliny.
3
Umieścić w małej misce, dodać umeboshi i ocet, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
DO przodu: buraki można zrobić 5 dniahead. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Magazyn