Marynowana Zielona Fasola

Marynowana Zielona Fasola
Marynowana zielona fasola może być tylko przystawką, której szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 57 kalorii. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz koperek, sól i pieprz, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Marynowana zielona fasola, Marynowana Zielona Fasola, oraz Fasolka Szparagowa Z Marynowaną Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
3
Odcedzić; osuszyć.
4
W misce wrzucić fasolę z octem, cebulą, solą i pieprzem; schłodzić przez 45 minut. Wymieszać z ziołami i oliwą z oliwek. Przykryć; schłodzić przez 4 godziny, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
FasolaFasola
ZiołaZioła
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia16
Magazyn