Marynowana Wołowina Dla Wszystkich

Marynowana Wołowina Dla Wszystkich
Marynowana wołowina może być tylko bezglutenowe i bezmleczne przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera około 26g białka, 8G tłuszczu i w sumie 216 kalorii. Za $2.25 za porcję, ten przepis okładki 15% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 13 minut. Działa dobrze jako niedrogie danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś musztardę, sos sojowy, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci smak domu. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia nie tak ogromny wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Koreańska Marynowana Wołowina, Marynowana wołowina na bułkach, oraz Marynowana Polędwica Wołowa.

Instrukcje

1
W dużej zamykanej plastikowej torbie połącz pierwsze sześć składników; dodaj stek. Uszczelnij worek i obróć, aby pokryć; wstaw do lodówki na 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Odcedź i wyrzuć marynatę. Za pomocą szczypiec z długą rączką zwilż ręcznik papierowy olejem spożywczym i lekko posmaruj ruszt grillowy. Grilluj stek pod przykryciem na średnim ogniu lub podsmaż 4 cale. od ognia przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, gdy mięso osiągnie pożądaną wysmażenie (dla średnio rzadkich termometr do mięsa powinien wskazywać 145°; średni, 160°; dobrze wysmażony, 170°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
MarynataMarynata
StekStek
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
SzczypceSzczypce
3
Odstaw na 10 minut przed pokrojeniem.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn