Marynowana W Czosnku Cukinia Z Grilla

Grillowana cukinia z marynowanym czosnkiem może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 178 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko cukinia, gruba sól koszerna plus dodatkowe, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Blister Baby cukinia, Baby Pattypan Squash i grillowane pomidory, Blister Baby Cukinia, Baby Pattypan Squash I Grillowana Toma, oraz Marynowana Cukinia Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszaj olej, czosnek, 1/2 łyżeczki soli koszernej i 1/4 łyżeczki zmielonego czarnego pieprzu w blenderze, aż będzie prawie gładka. Używając widelca lub drewnianego szpikulca, przekłuj cukinię na całej powierzchni.
Miejsce w średniej misce.
Wlać olej czosnkowy na cukinię i odstawić w temperaturze pokojowej co najmniej 30 minut i do 1 godziny, rzucając od czasu do czasu.
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło). Grill cukinia do miękkości i Złoty w miejscach, obracając od czasu do czasu, o 6 protokół.
Przełożyć na talerz, posypać dodatkową solą i podawać.