Marynowana Tilapia
Marynowany Tilapian to bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i pierwotne przepis z 4 porcjami. Za $3.69 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 35g białka, 10g tłuszczu i w sumie 253 kalorii. Udaj się do sklepu i weź ocet z czerwonego wina, tilapię, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Allrecipes. Dobrze sprawdza się jako danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny i 20 minut. Z łyżką wynik 76%, to danie jest solidne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Tilapia Carpaccio (Surowy Marynowany Filet Rybny), Tilapia po chińsku marynowana w soi ze świeżym imbirem i łuską, oraz Tilapian w sosie grzybowym (Tilapian en Salsa de Champiñones).
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Pinot Noir, wino musujące i Pinot Grigio to świetny wybór dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno jest wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Chrupiące białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować, Jest King Estate Domaine Pinot Noir. Ma 4,6 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![King Estate Domaine Pinot Noir]()
King Estate Domaine Pinot Noir