Marynowana surowa polędwica z jabłkami: Carne Sala con Insalata di mele

Marynowana surowa polędwica z jabłkami: Carne Sala con Insalata di mele może być właśnie przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 279 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,63 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka mielonego cynamonu, octu winnego, jabłka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Czyste Jedzenie Chili Con Carne (Instant Pot), Carne Adovada (Wieprzowina Marynowana), oraz Ponzu-Marynowane Carne Asada Tacos.
Instrukcje
Ułóż plastry wołowiny w płytkiej zapiekance. W małej misce wymieszać cynamon, pieprz, kminek, ocet, sól i zalać mięsem.
Jabłko pokroić w 1/8 cala julienne i umieścić w misce opatrunkowej. Liście zdjąć i wrzucić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i lekko doprawić solą. Aby służyć, umieść 3 plastry wołowiny na każdym talerzu i przykryj plastry garściami sałatki.
Skropić sałatkę większą ilością oleju i podawać.