Marynowana Sałatka z zieloną fasolą i jabłkami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej zielonej fasoli i sałatki jabłkowej. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 4G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 1,16 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę bibb, smaczne jabłka, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 67%, to danie jest solidne. Spróbuj Marynowana zielona fasola i sałatka z fasolą maślaną, Sałatka marynowana z zielonej fasoli, kukurydzy i grochu, oraz Marynowana surówka z zielonej fasoli i ziemniaków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować fasolkę szparagową we wrzącej wodzie na pokrycie 5 minut lub aż chrupiące-miękkie.
Drenaż. Zanurz natychmiast w zimnej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić.
Umieść w plastikowej torbie na suwak.
Szalotki i kolejne 5 składników przerabiamy w blenderze, aż będą gładkie. Włączyć blender na wysoki; dodać olej w powolnym, stałym strumieniu.
Wlać fasolę; uszczelnić i schłodzić 8 godzin, obracając od czasu do czasu.
Dodaj jabłko, podrzucając do płaszcza; odcedzić.
Ułóż fasolę i jabłko na talerzu wyłożonym sałatą.