Marynowana Sałatka z krewetek i ogórków

Marynowana Sałatka z krewetek i ogórków
Marynowana Sałatka z krewetek i ogórków to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Ta przystawka ma 289 kalorii, 47g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 5,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ząbków czosnku, grubo zmielony pieprz, ogórek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 56%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z krewetek i ogórków marynowanych Cajun, Sałatka z marynowanego ogórka z rzodkiewką, koperkiem i krewetkami, oraz Marynowane krewetki z makaronem ogórkowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić 2 ćwiartki wody do wrzenia; dodać krewetki, i gotować 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
2
Dobrze spuścić; spłukać zimną wodą. Obrać i krewetki devein.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3
Połączyć krewetki, ogórek, i cebula w dużej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Połącz olej roślinny i następne 7 składników w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
5
Ochłoń. Wymieszać kapary i kolejne 5 składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
6
Wlać mieszanki krewetek; wrzucić. Przykryć i schłodzić 8 godzin. To musi być zimne.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Możesz spróbować Esperto Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 10 dolarów za butelkę.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Błyszczący słomkowy kolor z refleksami złota. Ostry i czysty z delikatnym nosem kwiatu pomarańczy i dzikiej róży z morelą, białą brzoskwinią i skórką pomarańczową. Chrupiące, wytrawne i dobrze skomponowane ze złocistym jabłkiem i cytrusami.Cudownie wszechstronny. Doskonały jako apertif i idealne uzupełnienie lekkich przystawek, sałatek, grillowanego kurczaka i świeżych owoców morza. Ciesz się dobrze schłodzonym.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia18
Magazyn