Marynowana-Sałatka Warzywna
Marynowana sałatka warzywna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 64 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka julienne-cut papryka, bazylia, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Marynowana Sałatka Warzywna, Marynowana Sałatka Warzywna, oraz Marynowana Sałatka Warzywna.
Instrukcje
Umieść marchew w naczyniu bezpiecznym dla mikrofalówki; przykryj folią. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 4 minut lub do crisp-tender; cool.
Umieścić cukinię w naczyniu bezpiecznym dla kuchenki mikrofalowej; przykryć folią. Kuchenka mikrofalowa W Wysokiej 1 1/2 minuty lub do crisp-tender; cool.
Połącz pokrojoną marchewkę, kawałki cukinii, pokrojoną cebulę i kawałki papryki w dużej misce.
Ocet i pozostałe składniki połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę octu na warzywa, rzucając do herbu. Przykryć warzywa i marynować w lodówce przez 2 godziny.