Marynowana ryba z octem i miętą: Pesciolini w łopatce
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj marynowane ryby z octem i miętą: Pesciolini w Scapece spróbować. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,12 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 206 kalorii, 18g białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka bułki tartej, octu winnego, do 5 ząbków czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 48 godzin i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Smażona ryba marynowana w czosnku, occie, Oregano i kminku, Marynowane warzywa: Verdure w Scapece, oraz Scapece Di Zucca - Dynia Marynowana podobnych receptur.
Instrukcje
Czosnek i miętę umieścić w małym rondlu z octem winnym i ustawić na średnim ogniu. Jak tylko ocet zacznie się gotować, obniżyć ogień do poniżej gotować na wolnym ogniu i niech aromaty strome w occie, aż będzie gotowy do podania.
Dno małego rondla, na średnim ogniu, posmarować około 1 łyżką oleju.
Dodaj bułkę tartą i tosty, aż będą złotobrązowe i chrupiące.
Mąkę umieścić w płytkiej misce i dodać rybę, aby lekko pokryć. Na dużym patelni saute, na średnim ogniu, dodać połowę pozostałej oliwy z oliwek. Smażyć rybę z obu stron,aż do ugotowania. Gdy ryby są smażone, wyjąć z patelni i osuszyć na półmisku wyłożonym ręcznikiem papierowym.
Gdy wszystkie ryby zostaną usmażone, wyrzuć olej i wytrzyj patelnię.
Dodać pozostały czysty olej do patelni i ustawić na bardzo małym ogniu do ogrzania.
Rybę ułożyć w szklanym lub ceramicznym naczyniu, obficie posypując każdą warstwę bułką tartą i rozprowadzając czosnek i miętę z naparu z octu. Górna warstwa bułki tartej powinna całkowicie pokryć rybę.
Połączyć reserved ciepły ocet i ciepły czysty olej i zalać bułką tartą. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce przez 2 lub 3 dni przed podaniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner
Fish działa naprawdę dobrze z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej delikatnej białej ryby. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, mogą nawet poradzić sobie z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Arcane Cellars Pinot Noir Blanc. Recenzenci bardzo lubią to z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 24 dolarów za butelkę.
![Arcane Cellars Pinot Noir Blanc]()
Arcane Cellars Pinot Noir Blanc
Produkowany z naszych własnych winorośli w Winnicy Wheatland, ten suchy" biały " Pinot Noir jest produkowany przez wyciskanie całych winogron Pinot Noir bezpośrednio po zbiorach. Powstałe wino ma intensywne aromaty kwiatowe wiciokrzewu, nektaryny i gardenii oraz smaki melona spadzistego, białych brzoskwiń i deszczowej wiśni. Wino ma bogate, kremowe odczucie w ustach, ale kończy się czysto, z nutami mokrego kamienia i chrupiącą flinty mineralnością.