Marynowana papryka i Okra
Marynowana papryka i Okran to bezglutenowe i bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 286 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz ocet jabłkowy, jalapenos, czosnek rękawiczki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 75%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Ogórek Kiszony, Ogórek Kiszony, oraz Ogórek Kiszony.
Instrukcje
Zrób szczelinę na środku jalapenos.
W dużym rondlu z olejem, saute jalapenos, marchew, cebula i 3 ząbki czosnku.
Dodaj tymianek, sól,2 łyżki cukru i ocet jabłkowy. Pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu, aż cukier i sól rozpuszczają się, o 5 protokół. * Nie gotować * odcedzić warzywa. Napełnij słoik mieszaniną warzywną i sokiem.
Umieścić w lodówce na 30 do 60 minut.
W dużej misce wymieszaj biały ocet, 1/2 szklanki cukru, przyprawę do marynowania, płatki czerwonej papryki, sól, pozostałe 2 ząbki czosnku i okra.
Wlać okra i sok do szczelnie zamkniętego słoika i przechowywać w lodówce przez 30 do 60 minut.