Marynowana czerwona cebula może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 13 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 20 kalorii. Mieszanka soli, octu winnego, płatków pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przepis ten zachwycił 1404 osoby. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Jak: marynowana czerwona cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać ocet, wodę, cukier, sól, płatki czerwonej papryki i liść laurowy w rondlu, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Słonina Wieprzowa
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Plus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Wlać mieszaninę na cebulę w słoiku i ostudzić całkowicie.