Marynowana Czerwona Cebula
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanej czerwonej cebuli. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 601 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $2.14 za porcję. Mieszanka pieprzu jalapeño, cukru, destylowanego octu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 185 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Marynowana Czerwona Cebula, Jak: marynowana czerwona cebula, oraz Marynowana Czerwona Cebula dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść jalepeño i cebulę w średniej misce do mieszania.
Ocet ciepła, woda, cukier,i sól w małej patelni na dużym ogniu, ubijanie, aż cukier się rozpuści. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zalać cebulą. Cebulę wycisnąć łyżką do zanurzenia.
Nałóż podwójną warstwę papierowych ręczników na cebulę i naciśnij, aż do całkowitego nasycenia w płynie, aby cebula była zanurzona. Pozostawić do siedzenia, aż cebula zmięknie i ciecz ostygnie, około 25 minut. Cebula będzie przechowywać przez czas nieokreślony w zamkniętym pojemniku w lodówce.