Marynowana cukinia i żółta Sałatka z dyni

Marynowana cukinia i żółta Sałatka z dyni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj marynowaną cukinię i żółtą sałatkę z squasha. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 152 kalorie, 8G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.42 za porcję. Jeśli masz squash, liście bazylii, sok z cytryny i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szybko Marynowana Żółta Sałatka Z Dyni, Tricolor tajska Sałatka z cukinią i żółtym squashem, oraz Grillowana Żółta Sałatka z makaronem z dyni i cukinii dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz ocet, cukier i 1/4 łyżeczki soli, aż cukier się rozpuści. Wykończyć końce cukinii i squasha; pokroić w cienkie wstążki z obieraczką w kształcie harfy.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
2
Dodaj do mieszaniny octu. Przykryć i schłodzić 2 godziny lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
3
Doprowadzić małą patelnię wody do wrzenia; dodać czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Wyjąć łyżką szczelinową po 1 minucie. Spłukać pod zimną wodą; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
5
Do wrzącej wody dodać bazylię; natychmiast wyjąć i spłukać pod zimną wodą. Rezerwy 1 łyżka płynu do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
6
Czosnek i bazylię przełożyć do robota kuchennego, dodać sok z cytryny, oliwę z oliwek, wodę i pozostałą 1/4 łyżeczki soli. Proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
7
Odcedzić Kabaczek i podzielić na 4 talerze. Wierzch polać mozzarellą w kostkach i skropić olejem bazyliowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
Olejek BazyliowyOlejek Bazyliowy
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia27
Magazyn