Marynowana cebula z zielonymi pomidorami

Marynowana cebula z zielonymi pomidorami
Marynowana cebula z zielonymi pomidorami to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną kurkumę, cukier, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Smażone zielone pomidory z ogórkiem Chlebowo-maślanym Rémoulade, Fasolka szparagowa z marynowaną cebulą, oraz Wolno gotowane Tacos wieprzowe z ognistymi pomidorami i marynowaną cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wrzucić razem pierwsze 5 składników w dużej misce. Przykryć i odstawić 1 godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Przełożyć na durszlak; odcedzić 20 minut. Zapakuj w 3 (1-pkt.) słoiki, napełnianie do 1/2 cala od góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
DurszlakDurszlak
3
Ocet i kolejne 3 składniki zagotować w małym rondlu na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę lub aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Odstawić 5 minut.
5
Wlać mieszaninę octu na mieszaninę cebuli w słoikach, wypełniając do 1/2 cala od góry. Całkowicie schłodzić (około 20 minut). Przykryć pokrywkami i schłodzić 8 godzin przed podaniem. Przechowywać w lodówce do 2 tygodni.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CebulaCebula
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn