Azjatycka marynowana polędwica wieprzowa z grilla to azjatyckie danie główne. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis zawiera 1114 kalorii , 190 g białka i 32 g tłuszczu na porcję. Za 7,6 USD za porcję ten przepis pokrywa 51% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8 osobom. Został dostarczony przez Foodnetwork. Dzięki temu przepisowi czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Jeśli masz pod ręką sos chili, ocet winno-ryżowy, imbir i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godzin i 40 minut . Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Azjatyckie marynowane udka z kurczaka , Azjatycki marynowany bakłażan i Grillowana polędwica wieprzowa z imbirem .
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W średniej misce połącz soję, ocet winny ryżowy, sos chili, imbir, czosnek, szalotkę i skórkę pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Ryżowy
3 łyżki Drobno Posiekanych Ogórków Kiszonych
Skórka Pomarańczowa
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
3
Umieść wieprzowinę w dużym pojemniku lub misce i zalej ją marynatą. Przykryj folią spożywczą i odstaw na 2 godziny w temperaturze pokojowej lub na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Żele Lub Kolory Dekoracyjne W Kolorze Różowym, Niebieskim, żółtym I Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
Papryka (1 Czerwona, 1 Zielona), Pokrojona W Kostkę
4
Wyjmij wieprzowinę z pojemnika, włóż marynatę do małego rondla i zagotuj na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stonemill Essentials Mielony Cynamon
5
Zdjąć z ognia i zachować do skropienia wieprzowiny podczas serwowania. *OSTRZEŻENIE: Płyn MUSI zostać doprowadzony do wrzenia, aby zabić bakterie znajdujące się w sokach z surowego mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
6
Rozgrzej grill na średnio-wysokim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Wody I 2 łyżki Soli
7
Posyp wieprzowinę obficie zmielonymi nasionami kolendry i połóż na rozgrzanym grillu. Obsmaż go ze wszystkich stron, a następnie przenieś do chłodniejszej części grilla, aby ugotować go do pożądanego stopnia, około 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolendra Mielona
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Wody I 2 łyżki Soli
8
Zdejmij wieprzowinę z grilla na deskę do krojenia i odstaw na 10 minut przed pokrojeniem. Pokrój wieprzowinę w plasterki i ułóż na półmisku.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków