Martha ' s Hot Almond Spread

Martha ' s Hot Almond Spread
Martha ' s Hot Almond Spread to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 237 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, serek śmietankowy, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Almond-ELLA spread, Ser Migdałowy Do Smarowania, oraz Hot Swiss & Almond Spread.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce, połączyć serek, majonez, cebula, pieprz i gałka muszkatołowa. Wymieszać z serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Ser SzwajcarskiSer Szwajcarski
MajonezMajonez
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CebulaCebula
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Przenieść do małej szklanej miski żaroodpornej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posypać 1/2 migdałów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
5
Piec przez 7 minut. Wymieszać i piec przez dodatkowe 8 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Na wierzch posypać Pozostałe migdały i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn