Martha ' s Hot Almond Spread to bezglutenowe i wegetariańskie przyprawa. Na 69 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 237 kalorii, 8G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. 19 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mielony pieprz, serek śmietankowy, majonez i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak ogromne. Podobne przepisy to Almond-ELLA spread, Ser Migdałowy Do Smarowania, oraz Hot Swiss & Almond Spread.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średniej misce, połączyć serek, majonez, cebula, pieprz i gałka muszkatołowa. Wymieszać z serem szwajcarskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Ser Szwajcarski
Majonez
Gałka Muszkatołowa
Cebula
Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Przenieść do małej szklanej miski żaroodpornej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Posypać 1/2 migdałów na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
5
Piec przez 7 minut. Wymieszać i piec przez dodatkowe 8 minut.